Njoy Your Wedding – Plan als een Pro!

De perfecte workshop voor jullie huwelijksdag.

Sta je te popelen om mee te doen aan de workshop, maar twijfel je nog over de kosten? Hou dan in je achterhoofd dat de vraagprijs van een professionele weddingplanner al gauw oploopt naar zo’n vijftig tot tachtig euro per uur. Een flinke investering! Met deze workshop bieden we je alle tools en skills van een pro, maar mag je zelf de uitvoering doen. Daarmee bespaar je jezelf uiteindelijk flink wat geld. Kortom:een win-win situatie!

Need some help?
Zoek niet verder! Weddingplanner Thessa en eventprofessional Wendy hebben de handen ineen geslagen en geven samen de unieke, interactieve workshop: ‘Njoy Your Wedding – Plan als een Pro!’ Custom-made voor alle soorten toekomstige bruidsparen! Een inspirerende, productieve, praktische en geheel verzorgde masterclass ‘weddingplannen’.

Ready to rumble?
Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al je vakinhoudelijke vragen, je krijgt eerlijk advies en je leert hoe je een huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be.

Getting work done!
Stilzitten is er niet bij, want je gaat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van de perfecte huwelijksdag. We gaan meteen aan de slag dus neem je agenda, journal, mobiel en draaiboek mee. Ook na de workshop besteden we aandacht aan je planning en kunnen we je blijven coachen.

See you soon…
Claim gauw je ticket voor deze gewilde en unieke workshop aan zee. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wacht niet langer met inschrijven.

💚 CU@THEBEACH! Thessa & Wendy

Copyright Organisatiebureau Njoy & Party ism Tessa Jonker