Werkwijze &JOY.

 • Kennismakingsgesprek inplannen
  Zodra jullie trouwdatum en locatie bij ons bekend zijn, staat deze bij ons in optie.
  We plannen graag een kennismakingsgesprek van 30 minuten met jullie in om jullie meer te vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen en wat onze werkwijze is in aanvulling op de toegestuurde informatiebrochure. Tijdens dit gesprek willen we natuurlijk ook graag meer van jullie en jullie grote dag weten zoals het aantal dag- en avondgasten, planning etc. En natuurlijk beantwoorden we jullie vragen graag.

 • Brochure en tarief stylingpakket
  Jullie ontvangen onze digitale brochure met informatie en de kosten.

 • Yes, we hebben een match!
  Hebben we er allebei een goed gevoel bij na de kennismaking? Dan hebben we een match en gaan we de samenwerking graag met jullie aan. We zorgen dat jullie een persoonlijke dropbox-map krijgen om jullie inspiratie en andere info met ons in te delen, zodat we jullie wensen in beeld hebben. Jullie ontvangen vervolgens per mail een offerte ter ondertekening voor akkoord en een factuur voor de 1e aanbetaling. In de tussentijd kunnen jullie de persoonlijke dropbox-map aanvullen tot het vervolggesprek plaats vindt. Het vervolggesprek plannen we definitief in na ontvangst van de getekende offerte en 1e aanbetaling.

 • Hebben jullie tussendoor vragen?
  Dan verzoeken we jullie om deze per mail te sturen (zoals lichtletters reserveren, extra bloemwerk etc). We streven ernaar om binnen 2-5 werkdagen te reageren, afhankelijk van de drukte. Dat mag ook met een vragenlijst/checklist die jullie in dropbox opslaan waar jullie naar kunnen verwijzen. Zo voorkomen we dat we zaken of mailtjes over het hoofd zien en dit nog samen kunnen afstemmen.

 • Vervolggesprek 3-4 weken vóór de trouwdatum voor detailbespreking
  Het vervolggesprek vindt 3-4 weken vóór jullie bruiloft plaats om de details over de styling met jullie te bespreken.
  De laatste zaken kunnen dan doorgenomen worden om te checken of jullie alles kunnen afvinken voor wat betreft de styling en eventueel bijgeboekte diensten. De factuur voor de restantbetaling ontvangen vervolgens jullie per mail.

 • Samengevat onze werkwijze
  > Mail met infobrochure en tarief
  > Online kennismakingsgesprek 30 minuten
  > Online vervolggesprek na akkoord voorstel 3-4 weken vóór de trouwdatum
  > Live inzet op jullie grote dag
  > Korte evaluatie

 • Jullie grote dag is aangebroken!
  Tijd voor jullie om alleen nog maar te genieten van jullie huwelijksbubbel en de rest van de organisatie aan jullie ceremoniemeesters en ons qua styling over te laten. We zorgen voor een prachtige aankleding van jullie ceremonie, diner en/of feest en kunnen tijdens onze aanwezigheid de ceremoniemeesters ontlasten wanneer zij bijvoorbeeld ook op de foto moeten.

 • The week (or two) after
  Na jullie onvergetelijke dag zijn wij natuurlijk heel benieuwd hoe jullie de huwelijksdag hebben ervaren. We nemen dan ook graag even contact met jullie op voor een korte nabespreking.