Wedding adviseur

Nienke van Denderen Fotografie

NJOY YOUR WEDDING DAY!

Wij zeggen altijd: “Regel álle leuke dingen zelf!” Maar wat als er een overkill is aan informatie? De voorbereidingen door onverwachte of persoonlijke omstandigheden toch even anders lopen? De zakelijke en minder leuke dingen een aanslag zijn op jullie agenda? Jullie last minute toch wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij de organisatie en/of styling van jullie huwelijksdag?

Noortje Dalhuijsen Fotografie

ERVAREN WEDDINGMANAGER

Professionele hulp van een ervaren weddingmanager Thessa geeft inspiratie, rust en ontspanning! Jullie steun en toeverlaat achter de schermen en sparringpartner bij ingewikkelde situaties. Zij luistert, geeft eerlijk advies en is een troubleshooter bij onverwachte situaties. Op deze manier kunnen jullie shinen en krijgen jullie alle aandacht die jullie verdienen.

Gerhard Nel Fotografie

NJOY@WORK

Jullie kunnen ook een deel van de organisatie uit handen geven. Afhankelijk van jullie wensen neemt Thessa een deel van de uitvoering over. Zij ontvangt op een warme manier jullie gasten, creëert een goede sfeer en bewaakt het programma. Dat neemt een hoop stress weg zodat jullie zorgeloos kunnen aftellen naar de grote dag. Contact ons, wij zijn benieuwd naar jullie lovestory!

Interesse in onze diensten? Klik hier en ga naar onze contact pagina