Trouwbeurzen & Live Events

Schrijf je in voor Trouwbeurs Online
Tickets Trouwbeurs Zwolle 2020

Trouwbeurzen & Live Events
Heb je het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven en stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven. Wij organiseren jaarlijks stijlvolle Trouwbeurzen en supertoffe Live Events voor iedereen die gaat trouwen!

Trouwbeurs
Een trouwbeurs of een weddingevent bezoeken is er om inspiratie op te doen. Daarnaast kun je persoonlijk kennismaken met professionele leveranciers uit de trouwbranche.  Zij voeren met passie hun vak uit en beantwoorden je vragen en geven je graag tips. Organisatiebureau Njoy & Party organiseert jaarlijks de Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS Stadion en Trouwbeurs Zwolle in Theater De Spiegel. Daarnaast is NJOY de initiatiefneemster van het Wedding Beach Event en het Wedding Winter Event in samenwerking met Strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op één van onze trouwbeurzen.

Offline Workshop & Online Support
Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio en kun je online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend werken. De workshop Njoy Your Wedding – Plan als een Pro! gaat je helpen. Tijdens de workshop krijg je antwoord op al je prangende vragen, eerlijk advies en leer je hoe je jouw huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be. Stilzitten is er niet bij, want je graat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van jouw perfecte huwelijksdag. Onder professionele begeleiding creëren we jullie perfecte huwelijksdag! Nee je laptop, agenda, journal, weddingvibes en je happy face mee. Ook na de workshop besteden we Aandacht aan jouw planning en kunnen we je blijven coachen. Claim gauw je ticket voor deze unieke workshop. Kosten voor de workshop inclusief benodigdheden, uitgebreide horecafaciliteiten, goodiebag, toegang tot de online omgeving, 10 dagen personal support en aftercall € 295,- inclusief 21% BTW.

 

Scoor hier je ticket voor deze unieke workshop!