Jaaaa, jullie gaan trouwen!! Let op, bride and grooms-to-be!
Gefeliciteerd en laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Theater De Spiegel, Zwolse theaters Zwolle
Zondag, 26 september 2021 is het zover: Zwolse Theaters – Theater De Spiegel en &JOY. organiseren opnieuw de leukste en meest unieke Trouwbeurs van Zwolle en omgeving! Laat je geheel vrijblijvend adviseren door tientallen Trouwexperts uit de regio en volg de laatste trends en ontwikkelingen. Kortom; vink je checklist in één dag af!

Je bruiloft plannen
Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er leuke aanbiedingen. Zien, proeven, horen en beleven ons inspiratieplein bruist met deze gepassioneerde ondernemers bij elkaar. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen.  Tickets zijn op tijd te reserveren. Je bent van harte welkom.

Vernieuwde normaal
We hebben het evenement ingericht a la het “vernieuwde normaal” en volgens een inspirerende looproute langs de leukste Trouwexperts gecombineerd met muziek en een kijkje achter de schermen bij Theater De Spiegel.

Kaartverkoop 
Een klein prijsje voor jullie grote dag. Je kunt je auto gratis parkeren rondom het stadion. Online verkoop: € 7,50 per ticket inclusief een hippe en goedgevulde goodiebag. Reserveer hieronder je entreetijd.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link
&JOY. Trouwbeurs Zwolle 2021 – Ticketkantoor