Heb jij het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven… Maar die droomdag, hoe ga je dat in godsnaam aanpakken? Het organiseren van een bruiloft is écht heel leuk (ik ben niet voor niets weddingexpert ;-)), maar het is meer werk dan je denkt. De mogelijkheden zijn legio en je kunt online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend zijn. Voor je in een hysterische paniekaanval schiet, lees even rustig verder.

Wil jij…

  • Dat de voorbereiding én jullie huwelijksdag stressloos verloopt

  • Je bruiloft overzichtelijk en praktisch plannen?
  • Eerlijk advies, tips en tricks van een ervaringsdeskundige?

  • Gebruik maken van ruim 12,5 jaar weddingplan expertise en inclusief leveranciersbestand.
  • Persoonlijke aandacht en antwoord op al je prangende vragen.

  • Je bruiloft plannen als een echte weddingplanner
  • Heel veel fun along the way

  • Met gerust gevoel je draaiboek overdragen aan je ceremoniemeester
  • Een professioneel Weddingplanner als sidekick aan je zijde
  • 100% zeker weten dat je niets over het hoofd ziet qua organisatie

“Waar is het feestje?”

Bruidsparen uit alle hoeken van Nederland zijn bij ons in het huwelijksbootje gestapt. Van BoHo tot Festival, naar een Vintage stijl bruiloft; Team &JOY. maak ik van elke bruiloft een unieke ervaring. Als één van de eerste weddingplanners in Nederland durft eigenaresse Thessa,  wel te zeggen dat zij haar vak verstaat. Na ruim 12,5 jaar plannen kent ze inmiddels het klappen van de zweep. In al deze jaren heeft ze een bak aan kennis vergaard en ervaring op gedaan. Zonde om dit niet te delen toch? Daarom heeft ze al haar kennis en expertise verwerkt in één compleet pakket zodat jij je bruiloft kan plannen als een pro. Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer info

We love your Weddingstyling! Stijlvolle decoratie, maar niet in overvloed, want less is more. In diverse thema’s bieden wij jullie een
all-inclusive stylingpakket op maat aan voor jullie trouwdag. Van creatief concept, verhuur, opbouwteam en presentatie op locatie. Wij vliegen de complete styling als een circus in en zorgen dat alles er picobello uit zit. Het uitgangspunt zijn jullie persoonlijke wensen. Geen gedoe over wie doet wat? Nee, voor één vaste prijs hebben jullie een compleet weddingstyling pakket inclusief een professioneel team die dit al sinds 2008 doet. Ieder zijn vak en dit is ons vak. Meer weten? Met alle liefde vertellen wij wat we voor jullie kunnen betekenen.

Meer info

We organiseren stijlvolle Trouwbeurzen door heel Nederland. De leukste bruidsleveranciers verzamelen zich onder één dak. Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar inspiratie voor jullie perfecte trouwdag? Bezoek dan één van onze Real-Life evenementen. We organiseren de &JOY. Trouwbeurs in Alkmaar, Zwolle, Groningen, Schagen en Amersfoort. Op het bruisende inspiratieplein ontmoet je een mix van lokale, regionale en landelijke Trouwexperts uit de trouwbranche. Vol passie en met liefde voor hun vakgebied krijg je tips, advies en gelden er vaak interessante beursaanbiedingen. Onder het genot van entertainment en muziek maken we fun! Je kunt in één dag je volledige checklist afvinken.

Meer info
Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek inplannen.