REFERENTIES

Onze klanten en leveranciers aan het woord.

Thessa is een topper op organisatorisch vlak, ik heb nu op enkele van de door haar georganiseerde trouwbeurzen mogen staan en dat was een waar feestje, ze laat weinig (lees niets) aan het toeval over en weet met haar enthousiasme iedereen op 1 en dezelfde powerlijn te zetten!

Leon Hoes, Hoes Tailors

Een warme creatieveling met een aanstekelijke positieve vibe. En eigenlijk zoveel meer! Je bent een onderneemster met een hard van goud en werkt keihard! Je werkethiek is buitengewoon. We werken nu alweer een tijdje samen aan je business en dat flowt gewoon. Het klikt, het sprankelt, geef mij nog maar 10 van jou ;-). Samen gaan we nog hele vette dingen creëren!

Annet Ent, Red Vibes Design

Met &JOY. als partner is elk feest een garantie voor succes en mooie herinneringen. De professionaliteit en het organisatorisch talent van Organisatiebureau &JOY. maken van elke gelegenheid feilloos succes. Team &JOY. makes dream work for sure!

Ludo van Twuijver, Food for the Mood

Thessa is een geweldig en professioneel persoon en staat er op het moment dat het gaat gebeuren. We hebben al een paar keer samengewerkt en de volgende staat alweer op de planning. Als we samenwerken weet ik dat alles geregeld is en kan ik mij als fotograaf bezig houden met mijn eigen werk zonder te denken …zal daar wel aan gedacht zijn….. geloof mij het antwoord is JA!

Bram Heimens Fotografie, Bram Heimens Fotografie

Thessa is bevlogen, creatief, enthousiast, een topper in haar vak. Ze kan zowel events als bruiloften matchen, is heel sociaal en kan zich makkelijk aanpassen. Kortom een aanrader!!!!

Annemarie Brünning, Uw Ceremeniespreker

Thessa is een gedreven, gepassioneerde organisator die oog houdt voor functionele zaken. Vaak vindt je bij mensen sterke punten aan 1 kant van de balans, maar Thessa blijft het hele plaatje zien. Win-win-win blijven zoeken is een roeping !!

Thessa heb ik keren kennen als een gedreven, zeer competente, lieve en gezellige organisator van beurzen. Altijd begaan met de ondernemers, geen vraag is haar teveel en daarnaast eerlijk en oprecht als je om advies of haar mening vraagt. Happy to have met you. 

Mijn naam is Bart Knijn en ik promoot via Thessa alweer een aantal jaren ( waar blijft de tijd ) op trouwbeurzen mijn merk Albino Trouwringen, en wil Thessa en medewerkers van Njoy & Party bij deze hartelijk danken voor de fijne samenwerking, alles is altijd perfect geregeld en voel me als een vis in het water als zei de organisatie doen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ze elke opdracht naar allen tevredenheid zullen uitvoeren. Thessa graag tot ziens op een volgende beurs.

Als je een onvergetelijk event wilt neerzetten; bel Thessa! Enthousiasme en passie, gepresenteerd met een overtuigende glimlach; dat is Thessa. Een gedreven regelaar van A tot Z met oog voor elk detail. Duidelijk in de communicatie en vriendelijk in de omgang. Thessa weet precies wát ze wil en hóe; erg fijn om mee samen te werken.

Rob Mooij, Rob Mooij Presentator en voice-over

We werken al 4 jaar samen met deze geweldige passionist , die alles altijd tot in de puntjes verzorgd bij elke opdracht die we samen mogen doen!!

Tim Gillis, Looping Good

Creatieve vrouw en fijn om mee samen te werken! Afgelopen september standhouder geweest op een door Thessa georganiseerde beurs in Zwolle. Echt super geregeld en een gezellige sfeer!

Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen

Als je op zoek bent naar een professionele, enthousiaste, gedreven, lieve en gezellige wedding adviseur… zoek dan niet verder! Dat is Thessa! Samen met haar fantastische Team &JOY. heeft ze gezorgd voor de perfecte styling van onze bruiloft en heeft ze alle zorg uit handen genomen! Het weer zat misschien niet helemaal mee, maar Thessa en Team &JOY. schakelde heel snel met het team van de trouwlocatie en zorgden dat de borrel en het diner binnen no time naar binnen werden verhuisd. Ook de feestavond was tot de laatste gasten weggingen helemaal verzorgd en gestyled door &JOY! Door haar jarenlange ervaring in de trouwbranche heeft ze veel connecties en kan ze je heel goed adviseren op alle fronten. Thessa en haar team zijn echt op!!!

Ramon & Chantal, Bruidspaar Ramon & Chantal

Dear Thessa, We thank you for everyting. Everyting worked out wonderfully and you did an excellent job with your Team &JOY. Thank you for everyting.

Kay & Yvonne, Trouwlocatie: Zeezicht 2022

Lieve Thessa en Team &JOY. Bedankt voor de super mooie dag die wij hebben gehad. Het zag er allemaal fantastisch uit!!!

Sem & Stéphanie, Trouwlocatie: Nieuw Westert 2022

“Thessa weet hoe het hoort en hoe het werkt een goeie bruiloft. Ze heeft de juiste connecties en dit heeft er bij onze bruiloft voor gezorgd dat het tot in de puntjes geregeld was. Zonder dat wij ons ook maar ergens zorgen om hoefde te maken. Ze kent het team van deining, weet welke fotograaf goed kan fotograferen op het strand en welke DJ het beste past bij het thema! Zelfs voor een taart, make-up of haar styliste en mooie bloemen heeft zij connecties! Een compleet pakket! Al twee jaar voor onze bruiloft hebben we met Thessa gesproken en samen naar haar zakenrelaties gekeken, dit heeft ons een goede DJ, geweldige fotograaf opgeleverd en met Thessa erbij is onze hele dag feilloos en fantastisch verlopen. Zelfs onze gasten werden opgevangen. Thessa, onze rots in de branding.” Fotocredits: Bram Heimens Fotografie

Cindy & Tim, Bruidspaar Hoorn

Thessa en haar team zijn fantastisch. Ze begrepen precies wat we wilden en gaven goed advies. Onze bruiloft was perfect gestyled en georganiseerd. Prijs kwaliteit was top! Voorbereidingen, opbouw en afbouw is op een rustige manier verlopen met oog voor detail. Mede dankzij hen hebben we een prachtige dag beleefd. Een echte aanrader.

Vincent &Esther, Newly Weds

“Wij vonden Thessa een echte vakvrouw die ons tijdens onze huwelijksdag fantastisch heeft bijgestaan. Ook in de voorbereiding hebben we erg veel aan haar gehad. Ze heeft veel ervaring, waardoor ze ons goed heeft geholpen bij het plannen en het invullen van huwelijksdag. Wij zouden ieder trouwend stel een ‘Thessa’ aanbevelen.” Fotocredits: Luminant Weddings

Marijn & Joris, Bruidspaar Raalte

“Lieve Thessa nogmaals bedankt voor jouw goede zorgen tijdens onze bruiloft. Alles liep die dag gesmeerd, top! We zijn zeer tevreden en raden iedereen ook aan die gaat trouwen jou in te huren. Super relaxt. ”

Dian & Fred, Bruidspaar Heerhugowaard

“We hadden meteen een klik met Thessa en we kregen het gevoel dat alles geregeld kon worden. We hebben leuke gesprekken gehad en je kwam zelf ook met leuke ideeën. We hebben een groot deel van de organisatie van onze bruiloft bij jou neergelegd. Zelf hebben we geen moment stress gehad. Niet voor en tijdens de bruiloft. Dan ben je een kei in je werk! Zelfs m’n bruidsboeket heb je voor me geregeld zonder dat ik specifiek had opgegeven wat ik wilde. Ik had je alleen een foto van een voorbeeld gegeven. Dat is het vertrouwen wat we in je hadden. Naast dat je goed bent in je werk ben je ook nog eens een leuk enthousiast mens. Jammer dat we maar 1 keer trouwen”

Els & Remco, Bruidspaar Amersfoort

Super samenwerking! Eén woord is altijd genoeg bij Thessa. Bedankt.

Anne-Roos Tiggeler, Richmond Interiors

“Mijn eerste samenwerking met Thessa was tijdens het Wedding Beach Event bij strandpaviljoen Deining. In één woord: geweldig. Wat een vakvrouw en gedrevenheid. Thessa is ontzettend enthousiast en heeft oog voor iedereens wensen! Als het aan mij ligt gaan er nog veel meer samenwerkingen volgen met Organisatiebureau Njoy & Party. ” 

Marit van Deventer 2018, Floral Dreams by Marit

“Super bedrijf om mee samen te werken! Heerlijke enthousiaste mensen vol inspiratie!!”

Noortje Dalhuijsen 2017, Noortje Dalhuijsen fotografie

“Thessa is een enorm gedreven persoon, die helemaal gaat voor wat ze doet. Organiseren zit haar in het bloed. Van A tot Z, wordt werkelijk alles super geregeld en niets wordt aan het toeval over gelaten. Ik heb als standhouder met haar samen gewerkt bij de Trouwbeurs 2016 in het AFAS Stadion in Alkmaar. Thessa heeft oog voor detail waardoor alles op beurs helemaal mooi op elkaar was afgestemd. Ze is duidelijk in haar instructies en uitleg en blijft te allen tijde vriendelijk, professioneel en rustig. Ze heeft duidelijk voor ogen hoe ze iets wil organiseren en hoe dat uitgedragen wordt naar en overkomt op de doelgroep. Dat dit werkt, moge duidelijk zijn: de Trouwbeurs 2016 werd ontzettend goed bezocht! Bij een eventueel volgend evenement zal ik dan ook graag weer met haar samenwerken.”

Liesbeth van Zelst 2016, Reisadviseur Travel Counsellors

“Thessa het was geweldig met je te werken, well organized, je hebt een oog voor klasse en professionaliteit! Keep up the good work! Je bent een inspiratie en een powervrouw ;-)”

Ramona Krieger 2016, Owner Love2braid

“Wij zijn een software leverancier van njoy, en kijken dus wellicht vanuit een iets andere hoek. Wat ik zie is een zeer bevlogen en enthousiaste ondernemer met een groot netwerk, oog voor detail en een flinke dosis creativiteit. Je evenement of party kun je zonder enige twijfel toevertrouwen aan Thess!”

Dennis Roos 2015, Directeur Solid Flows | cloud compagnon
“Ik heb Thessa leren kennen als een harde werker, als iemand met oog voor detail, maar ook als iemand die het beste uit de anderen naar boven haalt met haar enthousiasme en tomeloze energie. Tijdens de Trouwbeurs Alkmaar heb ik dit van zeer dichtbij mee mogen maken. Niet alleen was alles tot in de puntjes geregeld en liep de dag op rolletjes, ook de standhouders hebben een perfecte dag gehad. Erg fijn om voor, en vooral met, zo’n iemand samen te mogen werken.”
Jordy van Rijnshoeven 2015, Crew Trouwbeurs Alkmaar
“Mijn eerste contact met Thessa en haar bedrijf Njoy & Party was tijdens de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar 2013. Daarna zijn er nog meerdere evenementen geweest waarin we hebben samen gewerkt. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Thessa is professioneel, communicatief zeer sterk, oplossingsgericht, stressbestendig en humorvol. Naast een echte vakvrouw, is Thessa een mooi mens met een groot hart. Dit alles maakt het een feest om met haar samen te werken.”
Kim van Rijnshoeven 2015, Coördinator Evenementen | AZ Alkmaar
“De afgelopen maanden heb ik met Thessa van Organisatiebureau Njoy & Party samen mogen werken aan een nieuw evenement in het AFAS stadion, de Trouwbeurs Alkmaar. De beurs was erg geslaagd mede doordat hij zeer gevarieerd was en uitnodigde tot het verzamelen van informatie voor toekomstige bruidsparen in een aangename sfeer. Ik heb Thessa leren kennen als een echte vakvrouw, vernieuwend, enthousiast, oplossingsgericht met een hands-on mentaliteit. Het was een feest om met haar samen te werken!”
Kim van Rijnsoever, Coördinator Evenementen | AZ Alkmaar
“Thessa is een zeer creatief persoon waar het zeer fijn mee samenwerken is. Ze weet precies wat ze wil en daardoor is het mogelijk om snel te schakelen en samen tot een perfect resultaat te komen in een korte tijd. Omdat ze altijd zich aan haar afspraken houdt en altijd vrolijk en vriendelijk is is Thessa een ideaal persoon om mee samen te werken!”
Quin Lausberg 2015, Eigenaar BrandNewFresh
“Was een mooie en leuke dag! Met veel plezier voor jou en het bruidspaar gereden!”
2014 Eigenaar Serge Neumann, Eigenaar Trouwbusje
“It is a pleasure to work with Thessa. She is very service minded and professional. Because of her flexibility, open communication, and reliability there is no doubts at all to outsource everything to her. Thessa has proven excellent skills and knowledge to provide her services. If I can recommend her again I will certainly do!”
Max Latupeirissa, Klant Almere

“Bedankt voor de mooie styling van onze bruiloft! Het zet er allemaal perfect uit! Precies zoals wij dat in ons hoofd hadden.” 

2014 Weddingstyling voor Anne-Roos & Sander, Bruidspaar Heerhugowaard

Wat is Thessa een gedreven persoonlijkheid met veel passie voor haar werk. We voelden ons compleet ontzorgd toen we gebruikt hebben gemaakt van haar diensten. Als een volleerd duizendpoot heeft ze ons huwelijk van A to Z begeleid. Ze voelde exact aan waar onze behoeftes lagen op het vlak van de styling. We zijn dus uitermate tevreden met het eind resultaat.

Wendy & Cristian, Bruidspaar Alkmaar
“Thessa is een dame waarbij organiseren in haar bloed zit. Wil je een professioneel georganiseerd en verzorgd evenement? Dan kun je dit gerust aan haar overlaten! Je bent ervan verzekerd dat aan alles wordt gedacht en geregeld is. Zelfs meer dan dat, want Njoy & Party denkt out of the box, zorgt net voor dat beetje extra wat u niet verwacht.”
2014 Wendy & Ruben, Klanten
“Een top feest, georganiseerd door een topvrouw! Thessa heeft al onze wensen en verwachtingen laten uitkomen op ons strandfeest. Vooraf alles goed besproken en vervolgens heeft zij alles tot in de puntjes geregeld: locatie, versiering, uitnodiging, gastenlijst, eten & drinken, speeltjes om de kids bezig te houden en zelfs het optreden van onze mystery guest Jacqueline Govaert!Dankzij Njoy & Party was het die dag voor ons alleen maar genieten samen met onze gasten. Thanx Thessa, voor deze bijzondere en onvergetelijke dag!”
2014 Strandfeest voor Jet & Frans, Klanten Haarlem

“Thessa en (de dames )van NJOY in samenwerking met de warme gastvrijheid van Deining nemen zoveel werk uit handen van het bruidspaar. Als bruidspaar hebben wij echt een héérlijke dag gehad en genoten van alles om ons heen. Samen zijn zij echt een gouden duo. Wij hebben het op zo’n warme manier meegemaakt dat wij met veel plezier terugdenken aan onze dag. Geen geslijm, wij hebben het echt zo ervaren. Met vertrouwen, service en gevoel voor finesse een gouden team. Jullie voelen aan wat er moet gebeuren waardoor wij geen omkijken hebben gehad en dat was heerlijk.” Fotocredits: Bram Heimens Fotografie

Gülden & Rick, Bruidspaar Heiloo

EEN ECHTE VAKVROUW

Thessa is een echte vakvrouw. Ze heeft ons fantastisch geholpen met al haar ervaring, kennis, charme, creatieve geest en enorme klapper aan leveranciers waar ze goede werkervaring mee heeft.

De eerste kennismaking bij ons thuis was voor ons al doorslaggevend. We hoefde niet verder te kijken want het voelde meteen goed. Ze houdt echt van haar vak. Luistert goed naar onze ideeën en denkt goed mee.

Ze bewaakt de tijdsplanning en alle wekelijkse overleggen waren een moment om naar uit te kijken. Wij als bruidspaar wilde graag alle leuke dingen zelf doen en dus pakte Thessa de wat mindere op en dat deed ze op een fijne en professionele manier.

We hebben zo veel complimenten gekregen van onze gasten.

“Wat een lieve vrouw en zo op de achtergrond maar toch 100% alles zien en eventuele onvoorziene omstandigheden direct oplossen”.

Voor onze jongens van 4 en 7 jaar zo lief. De jongste vond het allemaal best spannend maar dan haalde Thessa haar lieve moeder skills tevoorschijn en was hij weer blij.

Lieve Thessa, we zijn je zo dankbaar voor deze onvergetelijke dag en dat allemaal met behulp van jou!

We wensen iedereen een “Thessa” want dan weet je dat het goed komt.

Dennis & Vera, Newly Weds

“Bij deze wil ik onze tevredenheid uitspreken over het van het organiseren van ons 50 jarig huwelijksfeest. Vanaf het eerste tot het laatste gesprek met onze gastvrouw Thessa Latupeirissa en de uitvoering van de feestelijkheden is alles voor 100 procent uitstekend verlopen. Wij willen iedereen die wat te organiseren heeft dit organisatiebureau aanbevelen. Hoogachtend Fam. W.H.G. Schumacher.”

Meneer & Mevrouw Schumacher, Bruidspaar Loenen

“Als je een onvergetelijk event wilt neerzetten; bel Thessa! Enthousiasme en passie, gepresenteerd met een overtuigende glimlach; dat is Thessa. Een gedreven regelaar van A tot Z met oog voor elk detail. Duidelijk in de communicatie en vriendelijk in de omgang. Thessa weet precies wát ze wil en hóe; erg fijn om mee samen te werken. Ik ben door Thessa ingezet als Voice-Over bij modeshow van Trouwbeurs Alkmaar en als presentator bij grootse opening nieuw pand/55 jarig bestaan” 

Rob Mooij 2018, Presentator Rob Mooij

“Thessa is een topper op organisatorisch vlak, ik heb nu op enkele van de door haar georganiseerde trouwbeurzen mogen staan en dat was een waar feestje, ze laat weinig (lees niets) aan het toeval over en weet met haar enthousiasme iedereen op 1 en dezelfde powerlijn te zetten!”

Leon Hoes 2016, Directeur Hoes Tailors

“Thessa was onze weddingplanner tijdens ons huwelijk op 29 mei 2015. In eerste instantie hadden wij een ceremoniemeester voor onze bruiloft, maar toen zij zwanger was en wij geen geschikte vervanger konden vinden, dachten wij al snel aan Thessa. Wij hebben haar werk gezien tijdens de Trouwbeurs Alkmaar en veel goede verhalen gehoord. Na de eerste meet & greet was de klik er direct. Ze is super spontaan en een echte vakvrouw. Wij hadden direct het gevoel dat alles goed zou komen. Ondanks dat er al veel geregeld was door ons, heeft ze veel werk uit handen genomen en ons ook nieuwe ideeën gegeven. Toen bleek dat mijn moeder ziek was en een huwelijksdagverzekering het niet zou dekken als de dag niet door kon gaan, heeft Thessa de leveranciers gebeld en ervoor gezorgd dat alles verzet kon worden mocht het nodig zijn. Dit gaf ons veel rust en nog meer vertrouwen. In een hectische periode van veel ziekenhuisbezoeken, hebben wij ons niet druk hoeven maken om de bruiloft. Thessa was er voor ons. De styling op de dag zelf was tot in de puntjes geregeld en precies hoe wij het in ons hoofd hadden volgens ons thema. Toen bleek dat wij ons niet volledig aan het draaiboek konden houden vanwege het weer, sprong zij er direct op in. Als bruidspaar hebben wij volop genoten van de voorbereidingen met Thessa en de grote dag zelf. Alles is gegaan zoals wij het wilden. Als mensen aan ons vertellen dat ze gaan trouwen geven wij ze altijd als advies, huur een weddingplanner in! Het kost meer dan een ceremoniemeester, maar het bespaart je ook een heleboel. Niet alleen qua kosten, maar ook qua stress. Wij hebben totaal geen stress gehad vanwege de goede voorbereiding.

Bedankt Thessa!” Fotocredits: ASA Foto & Film | Tessa Witvoet.

Roy & Manon 2015, Bruidspaar Heerhugowaard

“Thessa weet wat er moet gebeuren en draait er niet om heen. Creatief en doorzettings vormingen, dat zijn de eerste twee worden waar ik aan denk. Fijn om met Thessa samen te mogen werken”

Nikki Fisher 2016, Owner HUISS
“Een top feest, georganiseerd door een topvrouw! Thessa heeft al onze wensen en verwachtingen laten uitkomen op ons strandfeest. Vooraf alles goed besproken en vervolgens heeft zij alles tot in de puntjes geregeld: locatie, versiering, uitnodiging, gastenlijst, eten & drinken, speeltjes om de kids bezig te houden en zelfs het optreden van onze mystery guest Jacqueline Govaert!Dankzij Njoy & Party was het die dag voor ons alleen maar genieten samen met onze gasten. Thanx Thessa, voor deze bijzondere en onvergetelijke dag!”
Frans en Jet 2014, Klanten Haarlem
“Thessa is een eventmanager pur sang. Zij weet met charme alle bezoekers in goede banen te leiden en houdt de touwtjes goed in handen. Ze ontzorgt en is perfectionist. Precies wat je nodig hebt!”
Wendy Broersen 2015, EigenaarWennies Advertising | NLSupervrouwen
“Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS stadion was een goed georganiseerde en gevarieerde beurs waarbij bruidsparen in een zeer relaxte sfeer kennis konden maken met verschillende aanbieders. Vanaf binnenkomst tot vertrek werd men op een prettige, open en uitnodigende manier voorzien van informatie én inspiratie. Organisatiebureau Njoy & Party heeft wederom laten zien dat zij weet wat er nodig is om zowel een klein als een groots evenement te organiseren en heeft de juiste contacten om dit succesvol te laten zijn. Want waar het uiteindelijk om gaat zijn tevreden bruidsparen!”
Wendy van der Meer 2014, Namens Magazine Bruid & Bruidegom
“Onze samenwerking met Njoy & Party hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zijn benadert door Thessa Latupeirissa voor het maken van een polscorsage voor de bruid en een bruidegomcorsage. Zoals zij de wensen van het bruidspaar aan ons vertaalde was zeer duidelijk en kon alles tot in detail aan ons uitleggen. Meestal komen we zelf bij het bruidspaar langs en dan kunnen we zelf alles tot in detail doornemen, als daar nog een schakel tussen zit, moet er vaak nog enkele keren over en weer gebeld worden maar dit was bij Njoy & Party niet het geval. We hebben het bruidsbloemwerk de avond voor de bruiloft in Almere bezorgd en wat schetste onze verbazing Thessa Latupeirissa van Njoy & Party was daar zelf ook nog aanwezig. Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit van Njoy & Party en hopen dat we in de toekomst nog eens iets kunnen betekenen voor elkaar.”
2014 Debby Fama en Kim Troost, Eigenaren Flowers & Co Bloemsierkunst

“Door de werkzaamheden en ervaring die Thessa de afgelopen jaren,heeft opgedaan zal ze ook uw trouwdag tot een waar feest weten om te toveren en neemt ze alle stress weg door haar doortastendheid.” 

2014 Eigenaar Klaas Schaft, Eigenaar Wat de pot Schaft

“Njoy & Party (Thessa) heeft voor onze stichting Domiliana de presentatiemeeting georganiseerd in het Museum Maluku te Utrecht. Ons doel was een eerste, informatieve presentatie van onze stichting aan familie, vrienden en genodigden.
De samenwerking met Njoy & Party was prima. Aan de hand van een strak draaiboek werd een uitstekend programma gemaakt. Onze gasten werden goed ontvangen en begeleid. Het bestuur van onze stichting kon zich met een gerust hart vermaken met onze gasten. De presentatie zelf verliep met dank aan Thessa vlot, ontspannen en toch professioneel. Ons doel is bereikt en onze gasten hebben een leuke, informatieve middag gehad. Thessa combineert in haar bedrijf professionaliteit, organisatietalent en strakke planning met veel flair en enthousiasme. Wij raden Njoy & Party dan ook zeker aan voor evenementen met een meer zakelijk karakter – naast dat het een aanrader is voor bruiloften en feesten. Thessa, mede namens het bestuur, heel erg bedankt voor jouw bijdrage (belangeloos) aan onze stichting.” 

Voorzitter Mr. drs. Dhr. Frans Steeman, Stichting Domiliana
“De samenwerking met Thessa Latupeirissa verliep uitermate goed. Zij had een goede en duidelijke planning waardoor er geen stress ontstond. Het was een goed georganiseerde dag. Het bruidspaar kon volop genieten van hun trouwdag.”
Tetje Wink, Leverancier | Visagist en Tophaarstylist

“Wij hebben Thessa ingehuurd om onze trouwdag vorm te geven. Het begon met de styling maar door vele omstandigheden zijn de taken vergroot. Dit heeft Thessa altijd vol enthousiasme gedaan en ze is alle uitdagingen die wij op ons pad zijn gekomen altijd met 200% aangegaan. De snelle communicatie, professionaliteit, creativiteit heeft onze trouwdag tot een succes mogen maken. Nogmaals bedankt voor alles! je hebt onze trouwerij onvergetelijk gemaakt” 

2014 Erik en Marianne, Bruidspaar Capelle aan de IJssel

“Zij is lief, enthousiaste, creatief, een manusje van alles en een top manager voor je bruiloft! Dan heb je het over Thessa van NJOY! Wij waren zo blij met haar expertise, contacten en mooie ideeën! Thessa regelde het, oh zouden ze daar hotelkamers hebben, meteen bellen en check…. kamers voor de gasten geregeld! Een heerlijk, eerlijk en oprecht mens. Echt, zo blij met Thessa.”

Stephanie & Ted, Bruidspaar Heerhugowaard

“Wij hebben op een gegeven moment besloten om binnen een paar maanden te gaan trouwen. We hebben de hulp ingeroepen van Thessa. In de voorbereidingen hebben we veel aan haar tips gehad. Haar enorme ervaring in organiseren was zeer nuttig. Dat ze met mooie stylingtips kwam, was als een cadeautje. De samenwerking met Deining liep zeer soepel. Op onze grote dag zelf heeft Thesssa alles tot in de puntjes geregeld. Mede hierdoor was het een ongelooflijke, onvergetelijke, perfecte dag! ”

Selma & Bart, Bruidspaar Assendelft

“Door haar enthousiasme en passie voor het vak is het een feest om met Thessa te werken. Thessa weet precies wat ze wil en heeft heel veel vakkennis, een echte professional. Eye for detail met een prachtig eindresultaat in ons geval de Trouwbeurs Alkmaar 2017!” 

“Njoy en Party begrijpt hoe een feest of evenement kan bijdragen aan het succes van een bedrijf. Aan alles wordt gedacht en wat overblijft is puur genieten. Bedankt voor het geweldige openingsfeest bij Hoekstra Opleidingen. Hartelijke groet Michel Bijpost van ‘Daar komt de IJskar'”

Michel bijpost 2017, Eventmanager Grote Kerk Alkmaar

“Als fotograaf vind ik het een fijne organisatie om mee samen te werken. Punctueel, vriendelijk en behulpzaam. Dank je voor de fijne dag op het Wedding Beach Event en op naar 2018!”

Minou Spits 2017, Minou Spits fotografie

“Thessa is een ondernemende, hardwerkende en enthousiaste persoon, die met veel passie de evenementen en acties van stichting Domiliana (om niet) ondersteunt. Om niet, omdat zij het doel en de projecten van stichting Domiliana op de Molukken volledig onderschrijft. Zij werkt interactief, innovatief en handelt/denkt creatief. Ook is zij integer en werkt zij planmatig en resultaatgericht. Verder is zij netwerkvaardig en ambiteus. Dit komt duidelijk tot uitdrukking bij de organisatie van de Open dag van stichting Domiliana op zaterdag, 26 september a.s. in het Moluks Kerkelijk Centrum (MKC) in Houten, Bent u op zoek naar een gedreven eventmanager of weddingplanner met passie, dan is Thessa Latupeirissa van het organisatiebureau ‘Njoy & Party’ nadrukkelijk aan te bevelen.” 

Wim Latupeirissa 2015, Bestuurder/secretaris Stichting Domiliana

“Onlangs tijdens het NL Supervrouwen Event hebben wij bijzonder prettig samen gewerkt met Njoy & Party en haar Crew. Het werk is tot in de puntjes verzorgd, charmante hostess crew, de dames zijn aanwezig op de momenten dat je ze nodig hebt. Alles in de opzet van het event is goed voorbereid, de organisatie laat niets aan het toeval over.. en zaken die onverhoopt toch anders gaan dan gepland worden door een krachtig en veer baar beleid door de organisatie opgelost. Waardoor zowel de opdrachtgever en alle deelnemende partijen altijd op een geslaagd event kunnen terug kijken. PM Fashion Events zal in de toekomst vaker een beroep doen op Njoy & Crew!.”  Fotocredits: Annemarie Dufrasnes Fotografie

Marjan Eikelstam 2014, Directeur PM Fashion Events

“Altijd een heerlijke, open en gezellige samenwerking met Thessa!” 

Dominique Gude 2015, Eigenaar Just By Do
“Heb je trouwplannen, maar geen zin in stress rond de voorbereidingen? Huur Thessa de Weddingplanner van Njoy & Party in. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek totdat de laatste gast op de trouwdag wegging is alles door Thessa in goede banen geleid. Van fotograaf, zaalhuur, bloemen, gastenlijst, catering tot gemeentehuis. Noem het maar op, Thessa regelt het wel. Daar draait zij haar hand niet voor om. Kortom, een toppertje! Haar motto: “Het is jullie grote dag. Wat jullie willen regel ik!” Dat heeft ze dubbel en dwars waargemaakt.”
Frans en Marian 2014, Bruidspaar Almere
“Mijn samenwerking met Thessa Latupeirissa van Njoy en Party is uitermate prettig verlopen vooral omdat e.e.a. zeer ontspannen verliep en zonder enige stress wat meestal toch wel het geval is. Het contact onderling met mij als chauffeur ging prima en Thessa is als gastvrouw voor het bruidspaar en de gasten een aangename verschijning en zeer behulpzaam, ook haar medewerksters. De toch zeer uitgebreide dag met heel wat heen en weer gereis was goed gepland en voorbereid. Ook het bruidspaar zelf waar ik natuurlijk als vervoerder de hele dag mee in de auto zit was zeer te spreken over Thessa en haar medewerksters. Al met al een goed verlopen dag die mijnerzijds voor hehaling vatbaar is.”
Eigenaar Edwin Raven, Eigenaar Rolls Rent
“Door de werkzaamheden en ervaring die Thessa de afgelopen jaren,heeft opgedaan zal ze ook uw trouwdag tot een waar feest weten om te toveren en neemt ze alle stress weg door haar doortastendheid.”
2014 Eigenaar Klaas Schaft, Eigenaar Wat de pot Schaft
“Mijn samenwerking met Thessa Latupeirissa van Njoy en Party was heel erg leuk en goed. Alles werd tot de puntjes geregeld en het liep gewoon zoals het moest lopen ‘geweldig’. Het contact met Thessa was heel erg goed. Communicatie was goed, want als fotograaf zijnde kreeg ik de informatie ter voorbereiding voor de bruiloft compleet aangeleverd. Een draaiboek, foto’s van de locaties, kleding van het bruidspaar. Beter dan dit kon ik niet krijgen. De binding met het bruidspaar klikte meteen, want dan voelen zij zich ook veel gemakkelijker tijdens de fotoshoot en de dag zelf. Iedereen werkte netjes mee, dat scheelt dan ook allemaal weer tijd. Ik heb heel erg genoten, heel veel gelachen en ben goed behandeld en het is voor herhaling vatbaar! Dank je wel Thessa voor een hele mooie maar vooral een leuke dag!”
Eigenaar Juarth Leihitu, Eigenaar Marawael Fotografie
“Thessa is a good organisator and event coördinator. Very plesant to work with. She thinks with the client instead for the client!”
2014 Regiomanager Noord Holland Esther Berkelmans, Oriflame Nederland
“Wij hebben Thessa ingehuurd om onze trouwdag vorm te geven. Het begon met de styling maar door vele omstandigheden zijn de taken vergroot. Dit heeft Thessa altijd vol enthousiasme gedaan en ze is alle uitdagingen die wij op ons pad zijn gekomen altijd met 200% aangegaan. De snelle communicatie, professionaliteit, creativiteit heeft onze trouwdag tot een succes mogen maken. Nogmaals bedankt voor alles! je hebt onze trouwerij onvergetelijk gemaakt”
2014 Erik en Marianne, Bruidspaar Capelle aan de IJssel

We hebben een zeer succesvolle samenwerking gehad op de Trouwbeurs Alkmaar. Veel exposure en alles tot in de puntjes geregeld. Wij kijken uit naar de volgende. 

Sabine de Langen, Art of People

Super organisatie! Top TEAM!

Laurens Lieshout, Citrodelies

Kortgeleden mogen samenwerken met Thessa als fotograaf bij de Grand Opening van Richmond; een zeer gepassioneerde, enthousiaste, op-en-top vakvrouw met oog voor detail; met haar maak je van een feest een echte party!

Als Thessa iets op zich neemt, zal ze het tot in de puntjes verzorgen met kwaliteit, zorg en vooral veel warmte. Een vakvrouw waar heel fijn mee samen te werken is.

Oriane van der Heijden, Choreograaf

Wij hebben Thessa zowel zakelijk als tijdens onze bruiloft mee mogen maken als een echte professional die je al het organisatorische werk uit handen neemt. Aanrader! Fotocredits: Lucien Kroon Fotografie

Daniel Hoekzema, Hoekstra Opleidingen

“Wij hebben Eventmanager Thessa + haar Hostes Crew van Organisatiebureau Njoy & Party zowel voor en achter de schermen in actie gezien tijdens het zakelijk newerkevent Supervrouwen. Deze samenwerking verliep uiterst professioneel en soepel. Gemaakte afspraken werden tot in de puntjes uitgevoerd. Op de dag van het event waren er verschillende controle momenten waarop wij als uitvoerende gevraagd werden of alles op schema verliep. Dit vinden wij een plus punt, die helaas wel eens wordt vergeten. Wij hebben met genoegen samengewerkt en bevelen daarom Njoy & Party (Eventmanager + Hostess Crew) bij u aan.”

2014 Ruud Keizer, Leverancier | Eigenaar Par-Av Productions