Hi!

Mijn naam is Thessa Dudink-Latupeirissa en sinds juli 2008 ben ik de trotse eigenaresse van Organisatiebureau &JOY. Samen met mijn professionele team en partners lever ik een full-service hospitality service aan bruidsparen en bedrijven. Maximale service, personal support en management op maat. De wensen van onze opdrachtgevers zijn altijd het uitgangspunt. Ik denk mee, geef eerlijk advies en vertel wat ik voor je kan betekenen. Bij de juiste match kun je op mij rekenen!

Specialist Trouwbranche
Na ruim 12 jaar weddingplannen, weddingstyling, vele samenwerkingen met bruidsleveranciers en de organisatie van diverse trouwbeurzen kan ik wel zeggen dat ik mijn mooie vak versta. Ik heb diverse creatieve concepten met succes ontwikkeld en gelanceerd met als doel om bruidsparen en trouwexperts met elkaar te matchen. Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS (AZ) Stadion, Trouwbeurs Zwolle in Theater De Spiegel, Trouwbeurs Online vanuit The Fallon Hotel Alkmaar, het Wedding Beach Event bij Deining, Trouwbeurs Groningen, Trouwbeurs Zwolle, Trouwbeurs Schagen, Trouwbeurs Hoorn en Trouwbeurs Amersfoort komen allemaal uit de creatieve koker van &JOY. Inmiddels is &JOY een gevestigde naam in de trouwbranche en daar ben ik super trots op.

Do it with passion or not at all

Je kunt maximaal genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën.

Teamwork makes the dream work!
Bij grote projecten werk ik samen met mijn vaste team eventmanagers. Vanaf 2008 zijn wij een hecht team professionals met tientallen jaren ervaring in de trouw,- en evenementenbranche. Wij voeren met passie ons werk uit, denken out of the box, managen, creëren en faciliteren naar wens. Samenwerken met Team &JOY is feest voor én achter de schermen, want we houden van hard werken met een gezonde dosis humor. Daarnaast hebben mijn partnerleveranciers een belangrijke rol tijdens de organisatie van een project. Zij zijn al jaren “hofleverancier” en staan voor exacte dezelfde kwaliteit. Samen hebben wij één doel: Je feest of evenement tot een succes maken!

Maatwerk
Niemand is hetzelfde en elke opdracht is uniek. Daarom krijg je altijd een offerte op maat. Zo kan iedereen maximaal genieten inclusief jijzelf.  Klinkt dat niet geweldig? Graag ontmoet ik je tijdens een persoonlijke kennismaking om te kijken of wij een match zijn. Graag tot gauw!

Liefs, Thessa & Team 
Owner en Founder &JOY