Wat leuk je hier te ontmoeten
Mijn naam is Thessa Latupeirissa en sinds juli 2008 ben ik de founder van &JOY. Samen met een team event professionals zijn wij Team &JOY. Wij leveren een full-service hospitality service aan voor horecabedrijven. Maximale service, personal support en management op maat. De wensen van onze horecapartners en opdrachtgevers zijn het uitgangspunt. Je kunt maximaal genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën. We denken met alle liefde mee, geven eerlijk advies en bij de juiste match kun je op Team &JOY. rekenen!

Specialist Trouwbranche
Na ruim 15 jaar weddingplannen, weddingstyling, vele samenwerkingen met bruidsleveranciers en de organisatie van diverse trouwbeurzen kunne we wel zeggen dan wij ons vak verstaan. Wij hebben diverse creatieve concepten met succes ontwikkeld en gelanceerd met als doel om bruidsparen en trouwexperts met elkaar te matchen. Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS (AZ) Stadion, Trouwbeurs Zwolle in Theater De Spiegel, Trouwbeurs Groningen in Der AA-Kerk, Trouwbeurs Schagen in de Grote Kerk, Trouwbeurs Online vanuit The Fallon Hotel Alkmaar, het Wedding Beach Event, komen allemaal uit de creatieve koker van &JOY. We zijn inmiddels gevestigde naam in de trouwbranche geworden en daar is ons Team trots op.

Do it with passion or not at all!

Team &JOY.
Vanaf 2008 zijn wij een hecht team professionals met tientallen jaren ervaring in de horeca,- trouw,- en evenementenbranche. Wij voeren met passie ons werk uit, denken out of the box, managen, creëren en faciliteren naar wens. Samenwerken met Team &JOY is feest voor én achter de schermen, want we houden van hard werken met een gezonde dosis humor. Daarnaast hebben mijn partnerleveranciers een belangrijke rol tijdens de organisatie van een project. Zij zijn al jaren “hofleverancier” en staan voor exacte dezelfde kwaliteit. Samen hebben wij één doel: Je feest of evenement tot een succes maken!

Maatwerk
Niemand is hetzelfde en elke opdracht is uniek. Daarom krijg je altijd een stylingpakket op maat. We geven advies en managen waar nodig. Zo kan iedereen maximaal genieten inclusief jijzelf.  Klinkt dat niet geweldig? Graag ontmoeten we je tijdens een persoonlijke kennismaking om te kijken of wij een match zijn. Graag tot gauw!