Bram Heimens Fotografie

Plan je bruiloft als een pro

Voor koppels die zelf de regie willen hebben bij de organisatie van hun droombruiloft en willen profiteren van ruim 12 jaar weddingplan ervaring en expertise.

Heb jij het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven… Maar die droomdag, hoe ga je dat in godsnaam aanpakken? Het organiseren van een bruiloft is écht heel leuk, maar het is meer werk dan je denkt. De mogelijkheden zijn legio en je kunt online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend zijn. Voor je in een hysterische paniekaanval schiet, lees even rustig verder.

Need some help?

Zoek niet verder! Thessa is eigenaresse van &JOY. Sinds 2008  werkt zijn in de trouwbranche en ze heeft een bak aan kennis, expertise en ervaring. Met alle liefde wil zij met jullie brainstormen, meedenken en de planning scannen. Ze heeft voor alle toekomstige bruidsparen een advies & coach pakket voor jullie  samengesteld. Een methode wat jullie binnen 3 stappen klaar stoomt voor jullie trouwdag. Zodat jullie maximaal kunnen genieten van de voorpret en stressvrij genieten van jullie bruiloft. Een inspirerende, productieve, praktische en geheel verzorgde masterclass ‘weddingplannen’.

Ready to rumble?

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al je vakinhoudelijke vragen, je krijgt eerlijk advies en je leert hoe je een huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be.

Getting work done!

Stilzitten is er niet bij, want je gaat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van de perfecte huwelijksdag. Ook na de workshop besteden we aandacht aan je planning en kunnen we je blijven coachen, de styling verzorgen of managen op locatie. Meer weten? Plan gauw een online meeting van 30 minuten in met Thessa. Email: info@njoyparty.nl