Wat een waanzinnig gaaf weekend hebben wij achter de rug. We hebben drie dagen achter elkaar bruidsparen blij mogen magen met onze service. Van strand naar platteland en van platteland naar een voormalig gevangenis. We hebben geweldig leuke reacties ontvangen over onze weddingstyling en diensten. Happy People en Happy Team and we love it! Wij bedanken onze samenwerkingspartners en leveranciers. Teamwork makes the dream work.

Donderdag 26 augustus 2021 || Huwelijk N&J 
Locatie: Strandpaviljoen Deining
&JOY.: Wedding Advies, Wedding Styling en Wedding Management op locatie.

Vrijdag 27 augustus 2021 || Huwelijk D&P
Locatie: Wijhe, Overijssel
&JOY.: &Wedding Advies en Wedding Styling op locatie.

Zaterdag 28 augustus 2021 || Huwelijk R&L
Locatie: The Fallon
&JOY.: Wedding Advies, Wedding Styling en Wedding Management op locatie.