Superleuk nieuws. We are growing! Vanwege het toenemende aantal Trouwexperts in de Grote Kerk zijn we uit ons jasje gegroeid. We hebben meer ruimte nodig voor ons inspiratieplein en dat is gelukt! Graag stellen we jullie voor aan onze spiksplinternieuwe partnerlocatie.

Als jullie op zoek zijn naar een über romantische, alles in één trouwlocatie in hartje van Schagen, dan ben bij Hotel Marktstad Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar aan het juiste adres!

Hoe makkelijk is het om de mooiste dag van je leven te kunnen vieren zonder stress! De fotoshoot, de lunch, de trouwceremonie, taart aansnijden, toasten, de receptie, het diner en het avondfeest, en ja zelfs een romantische bruidssuite voor jullie en luxe kamers voor de gasten. Alles op één fantastische locatie midden in het centrum van Schagen.

Bij slecht weer of in de winter, hoeven jullie je geen zorgen te maken, dan vindt de plechtigheid ‘gewoon’ plaats in onze sfeervolle Serre. Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van de romantische en unieke binnentuin. Terwijl jullie de bruidstaart aansnijden, bereidt de Chef het huwelijksdiner voor. En niet te vergeten een sensationele feestavond maakt jullie trouwdag compleet. In de bruidssuite blikken jullie terug op een dag vol mooie indrukken. Hebben jullie wensen, ideeën of plannen? Trouwexperts Hotel Marktstad en De Ooievaar staan voor jullie klaar.

Tot ziens op zaterdag 6 november tijdens de &JOY. Trouwbeurs editie Schagen. Tickets scoor je eenvoudig online via www.njoyparty.nl/trouwbeurzen. Deelnemer worden? Just let us know: info@njoyparty.nl

#eventlocatie #trouwbeursschagen #trouwbeursnjoy #jebruiloftplannen #inspiratieplein #trouwexperts #regionaal #verliefd #verloofd #bruid #bruidegom #inspiration #wedding #trouwexpert #partners #positivevibesonly #teamwork