Hilversum – Begin juli stond er een geweldig leuk tuinfeest op de agenda. Dit feest werd compleet georganiseerd en gefaciliteerd door het Feelgood Hostessteam van &JOY. Een all-inclusive concept compleet verzorgd zodat de jarige en haar gasten maximaal konden genieten. Muziekformatie 4Fun’k verzorgde een prachtig live optreden, DJ Maximilián zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en de catering werd verzorgd door Food for the Mood. Team &JOY verzorgde de styling, management en de horeca. Kortom een topteam aan leveranciers! Ook al viel er behoorlijk wat regen, met alle professionele leveranciers konden we snel schakelen naar een plan B. Het was een lange, maar vooral super gezellige dag! Voor en achter de schermen hebben we genoten. Alle leveranciers en feestgangers bedankt. We hebben van jullie genoten. Teamwork makes the dream work!