Foto: Bram Heimens Fotografie

Wat heerlijk dat we deze maand weer mooie opdrachten hebben mogen draaien. Na al die maanden in de relax stand te hebben gedraaid was het weer even aanpoten. Tja, even inkomen hoor ha, ha, ha. We waren o.a. te vinden in een heerlijke tuin in Hilversum, Strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee en Sheetz – The Fallon in Alkmaar. Super leuk dat we weer mogen doen waar we blij van worden. Advies, styling en management op locatie and we love it! Heerlijk om de bruidsparen en gasten zo happy te zien en wat zijn we gastvrij ontvangen door alle horeca locaties. We hebben lieve woorden en mooie recensies ontvangen na afloop. Iedereen blij = wij blij! Voor nu gaan we genieten van de zomervakantie en in augustus gaan we opgeladen verder. Maak er een mooie zomer van en tot ziens in augustus!