Een nieuw jaar met nieuwe kansen is gestart. Geen nieuwe voornemens, maar een duidelijke missie:
Mijn hart volgen en mijn liefde voor de prachtige trouwbranche, bruidsparen, trouwbeurzen en trouwexperts delen. Spread the love!

Al jaren ben ik actief op diverse online media kanalen. Sinds deze week komt daar een nieuw kanaal bij. Namelijk een spiksplinternieuwe Feelgood Podcast: “Je bruiloft plannen” om toekomstige bruidsparen te inspireren en informeren.

In deze podcast spreekt ik de leukste bruidsparen, trouwexperts, deel ik 12,5 jaar kennis, expertise en hilarische ervaringen. Elk weekend plaatst ik een nieuwe aflevering en ik zou het he-le-maal fantastisch vinden als jij je abonneert op mijn podcast.

De Podcast “Je Bruiloft Plannen”
Spotify: https://ap.lc/2EGIr
Anchor: https://ap.lc/aV91t

Have fun & NJOY!
?????, ??????

#jebruiloftplannen #podcast #nieuws #primeur #spotify #anchor #followme #feelgood #liefde #trouwexperts #fun #trouwexperts #adviseur #b2b #B2C #weddingplanner #stylist #coach #verloofd #bruid #bruidegom #love #yesido #njoy