We zijn er he-le-maal klaar voor. Onze 1e feelgood webinar speciaal voor iedereen met trouwplannen. Super simpel, je hoeft je alleen maar te registreren. Helaas organiseren we a.s. zondag geen 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar, maar wél een inspirerende en interactieve webinar speciaal voor bruidspaar-to-be. Weddingtalk van A tot Z, doe je ook mee? Het is zondag 24 januari van 11 uur tot ca 12 uur.

Gefeliciteerd je gaat trouwen! Het organiseren van een huwelijksdag is écht heel leuk, maar let wel, het is altijd meer werk dan je denkt. Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio en kun je online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend werken. Want uiteindelijk is er maar één ding belangrijk: Wat Wil Jij? Je gaat ontdekken hoe jij zelf je bruiloft kunt plannen als een pro. Heb je een vraag? Mail deze uiterlijk zaterdag (23 januari) voor 20:00 uur naar info@njoyparty.nl. Dan neem ik je vraag mee in onze live meeting.

De Sundaymorning Q&A Sessie duurt ca. 1 uur. Daarna hebben we tijd gereserveerd voor persoonlijke vragen, we helpen jullie graag.
We delen waardevolle informatie, waar je profijt van hebt tijdens je persoonlijke planning. Dus Blok je agenda en schenk lekker een kop thee/koffie in.
Twijfel niet langer en schrijf je in voor de gratis webinar: Je bruiloft plannen. Je kunt je aanmelden via deze link: https://forms.gle/ZzQcuqL3nZ1Y1j2B8 of stuur een mail naar Thes: info@njoyparty.nl.
Looking forward to see you online. Njoy Your Sunday! ?????, ???? ????