‼️?????? ??? ???? ?????????? ??????? – Goede gezondheid en kwaliteit van leven is niet vanzelfsprekend en zo belangrijk. Dit heeft direct een positief effect op het je welzijn en gelukshormoon. Daarom verplaatsen we ons populaire evenement Trouwbeurs Alkmaar 2021 | AFAS (AZ) Stadion | Editie 8 d.d. 24 januari 21 naar maart/april 2021. “??? ????, ????? ???, ?????? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ????? ??????? ?? 8? ?????? ??? ?? ?????????? ??????? ?? ??? ???? ?? ???????.” We hebben gelukkig een super tof online alternatief voor jullie in petto.
Je kunt gratis deelnemen aan: ➡️ Gratis Webinar – Je bruiloft plannen én je kunt 24/7 onze Trouwbeurs Online bezoeken boordevol met inspiratie.
??????? ??????? ?? ???? ??? ??????!
?????, ?????? & ???? ????
➡️ Ben je ondernemer in de trouwbranche en wil je samen met onze Trouwexpertfamilie shinen op onze (online) evenementen speciaal voor bruidsparen? We bespreken graag de mogelijkheden met je: info@njoyparty.nl
Foto: Dave Weij fotografie