Nieuwe maatregelen vragen om creatieve oplossingen. Nu de fysieke trouwbeurzen voorlopig niet plaats kunnen vinden is de ‘Trouwbeurs Online ’ een mooi alternatief. Een website die ik in de 1e lockdown heb gelanceerd om vraag en aanbod in de trouwbranche samen te brengen. (Zie video)

?????? ?? ??????????????????
Als ondernemer heb je in plaats van een stand, een mooie online etalage om je bedrijf maximaal te presenteren. Deel je passie, vertel je verhaal en liefde voor het vak. Bij de juiste match kan de bezoeker met één druk op de knop in contact met je komen.

?????????? ??????
Deze website https://trouwbeursonline.nl is 24/7 te bezoeken voor de nieuwe bruidsparen. Zij kunnen een gratis inlogcode aanvragen, online kennismaken, ideeën opdoen op het online inspiratieplein, gebruik maken van de online goodiebag, rustig rondkijken in de online etalages, afspraken maken of een zoomsessie inplannen voor een online meeting.

???????? ????? ??? ????? ????!
Heb je vragen, wil je ook meedoen of kan ik met mijn team je helpen om online zichtbaar te zijn? Just let me know. Ik sta voor je klaar. Take care, be safe en stay positive!
?????, ?????? #samensterk