Nieuwe maatregelen vragen om creatieve oplossingen. Nu de fysieke trouwbeurzen voorlopig niet plaats kunnen vinden is de ‘Trouwbeurs Online ’ een mooi alternatief. Een website die ik in de 1e lockdown heb gelanceerd om vraag en aanbod in de trouwbranche samen te brengen. (Zie video)

𝗩𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹 𝗷𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀𝘃𝗲𝗿𝗵𝗮𝗮𝗹
Als ondernemer heb je in plaats van een stand, een mooie online etalage om je bedrijf maximaal te presenteren. Deel je passie, vertel je verhaal en liefde voor het vak. Bij de juiste match kan de bezoeker met één druk op de knop in contact met je komen.

𝗧𝗿𝗼𝘂𝘄𝗯𝗲𝘂𝗿𝘀 𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲
Deze website https://trouwbeursonline.nl is 24/7 te bezoeken voor de nieuwe bruidsparen. Zij kunnen een gratis inlogcode aanvragen, online kennismaken, ideeën opdoen op het online inspiratieplein, gebruik maken van de online goodiebag, rustig rondkijken in de online etalages, afspraken maken of een zoomsessie inplannen voor een online meeting.

𝗧𝗲𝗮𝗺𝘄𝗼𝗿𝗸 𝗺𝗮𝗸𝗲𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗿𝗲𝗮𝗺 𝘄𝗼𝗿𝗸!
Heb je vragen, wil je ook meedoen of kan ik met mijn team je helpen om online zichtbaar te zijn? Just let me know. Ik sta voor je klaar. Take care, be safe en stay positive!
𝓛𝓲𝓮𝓯𝓼, 𝓣𝓱𝓮𝓼𝓼𝓪 #samensterk