Vacature Stagiaire Online Marketing & Communicatie
Meewerkstage bij Team NJOY

Organisatiebureau NJOY maakt online mooie sprongen richting de toekomst. Met heel veel liefde organiseren wij inspirerende online/real life events voor de bruidsparen-to-be en Trouwexperts. Daarom hebben wij per direct een uitdagende en leuke stageplek op het gebied van online marketing en communicatie beschikbaar.

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat samen met ons team zorgen voor creatieve content voor diverse labels in de trouwbranche en de bijbehorende social media kanalen. Uiteraard nemen we je mee naar onze real live events.

Over Team NJOY
Thessa, eigenaresse van Organisatiebureau NJOY is het brein achter de labels Trouwbeurs Alkmaar, Trouwbeurs Zwolle, Trouwbeurs Online, Trouwexperts Nederland en Weddingtalk Nederland. Deze bruistablet en teamworker pur sang zit vol ideeën. Heeft ze eenmaal iets in haar hoofd, dan gaat ze er als doelgerichte feelgood manager voor de volle honderd procent voor. Samen met haar team eventmanagers/stylisten vormen zij een hecht team met één doel: Samen een super mooi feest of evenement organiseren en zorgen dat onze klanten en bezoekers maximaal kunnen genieten! Iedereen heeft een achtergrond in de horeca en evenementenbranche. Wij bouwen voor en achter de schermen een feest.

Wat ga je doen?
Samen met ons creatieve team ga je brainstormen en bouwen aan creatieve concepten. Je creëert content voor de website en social media. Foto’s, video’s en een styledshoot organiseren hoort bij je werkzaamheden.

Je stageopdracht
We nemen alle tijd voor je specifieke stageopdracht en we gaan ervoor zorgen dat het aansluit bij je expertise en de werkzaamheden op de werkvloer.

Digitale Vaardigheden
Online Marketing, SEO, WordPress, Photoshop, InDesign, Canva, Facebook en Instagram.

Over jou
Het lijkt je geweldig om in de trouwbranche te werken. Je bent goed in het schrijven van inspirerende en pakkende teksten. Je durft je online skills toe te passen in de praktijk. Je hebt affiniteit met fotobewerking, filmen, editen. Je beschikt over een laptop en een thuiswerkplek waar je zelfstandig aan je opdrachten kan werken.

Solliciteren
Ben je proactief, creatief, innovatief en gaat je hart sneller kloppen van bruiloften? Dan zijn wij vast en zeker een match. Wij zijn beelddenkers en houden van krachtige quotes en teksten. Verras ons met je persoonlijke motivatie en stuur dit naar: Thessa Dudink-Latupeirissa, thessa@njoyparty.nl.