Wij zeggen altijd, het moet smoelen! Team NJOY zorgt voor logistiek gemak, all-inclusive huwelijksceremonies, stijlvol gedekte tafels en mooie styling op maat. Professionele stylingpakketten met een persoonlijke twist volledig gefaciliteerd op jullie favoriete trouwlocatie. Jullie wensen zijn ons uitgangspunt en vanuit jullie keuze gaan we aan de slag. Helemaal leuk, want Styling en decoratieis onze passie and we love it. We zorgen dat jullie lievelingsthema als een huisstijl wordt doorgevoerd tijdens jullie huwelijksdag. Het wordt eฬeฬn geheel en believe us, het staat super strak en mooi. Ook jullie bruidsleveranciers zullen hier blij mee zijn. Iedereen kan zich aanpassen aan het thema en dat is straks terug te zien tot in de kleinste details. Stuur ons een email info@njoyparty.nl. Appen of bellen mag natuurlijk ook 06-48931849.