Stap je in het huwelijksbootje? Of van plan je lief binnenkort een überromantisch aanzoek te doen? Goed nieuws, want voor enorm veel trouwinspiratie kun je op 27 september naar de meest unieke trouwbeurs van Zwolle en omgeving. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Kortom; vink je checklist in één dag af!

 

Deze maand worden meerdere verdiepingen van Theater de Spiegel omgetoverd tot een bruisend inspiratieplein voor bruidsparen tijdens Trouwbeurs Zwolle, een trouwevent dat wordt georganiseerd door organisatiebureau Njoy & Party. Dit jaar voor de tweede keer in samenwerking met Theater de Spiegel. De schouwburg wordt volledig aangekleed als trouwlocatie, zodat je jullie speciale dag alvast een beetje kunt ervaren.

Disneygevoel

“De eerste editie in 2019 was een groot succes”, zegt Thessa Dudink-Latupeirissa, weddingplanner en eigenaresse van Njoy & Party. “Dit jaar hebben we het evenement ingericht a la het ‘nieuwe normaal’ en lopen bezoekers volgens een inspirerende looproute langs de leukste Trouwexperts gecombineerd met muziek, entertainment en een kijkje achter de schermen bij Theater De Spiegel. We proberen echt zo’n Disneygevoel te creëren: als je binnenkomt hoor je mooie muziek en zie je óveral jurken en verliefde stelletjes. Een liefdesbubbel waar je een dagje in mag hangen.”

Lees hier het hele artikel…