Trouwbeurs Alkmaar, Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak.
Zondag 27 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party de 6e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion.
Wat normaal gesproken een uitvalbasis is voor zakelijke voetbalfans is deze dag een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Jaarlijks verzamelen zo’n 40 regionale ondernemers in de voetbaltempel van Alkmaar om de bezoekers te voorzien van persoonlijk advies en tips. Locaties, bruidsmode, herenmode, trouwringen, buitengewoon ambtenaar, weddingnanny, bruidsbloemen, visagisten, haarstylisten, trouwkaarten, weddingplanner, muziek, DJ shows en nog veel meer. Je kunt letterlijk je “things to do” afvinken na een bezoek aan deze gezellige beurs. Ook (schoon)ouders, getuigen, vrienden en kids zijn van harte welkom.