Trouwbeurzen &JOY.

Yessss!
Heb je het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven en stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven. Wij organiseren jaarlijks stijlvolle Trouwbeurzen op unieke locaties voor iedereen die op zoek is naar inspiratie.

Volop voorpret, inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak
Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio en het land willen wij jullie helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er leuke aanbiedingen. Zien, proeven, horen en beleven ons inspiratieplein bruist met deze gepassioneerde ondernemers bij elkaar. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen. Tickets zijn op tijd te reserveren. Je bent van harte welkom.

Feelgood Trouwbeurs
Een trouwbeurs of een weddingevent bezoeken is er om inspiratie op te doen. Daarnaast kun je persoonlijk kennismaken met professionele leveranciers uit de trouwbranche. Zij voeren met passie hun vak uit en beantwoorden je vragen en geven je graag tips. Organisatiebureau &JOY. organiseert jaarlijks Trouwbeurzen in Alkmaar, Zwolle, Groningen, Schagen en Amersfoort. Jullie zijn van harte welkom voor inspiratie, tips en advies. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op een van onze trouwbeurzen. Tickets zijn te reserveren via onderstaande links.

Agenda & Ticketverkoop
Super leuk dat je ons feelgood Trouwbeurs wilt komen bezoeken. Hieronder kun je de tickets reserveren op de verschillende locaties. Let op: Er zijn geen kassa’s geopend. De kaarten zijn alleen online verkrijgbaar. Heb je vragen? Schroom niet om ons te contacten. Voor informatie of vragen zijn bereikbaar: info@njoyparty.nl. 

Editie Alkmaar
15.01.2023
AFAS Stadion

Tickets > Klik hier

Editie Zwolle
29.01.2023
Theater de Spiegel

Tickets > klik hier

Nieuw
We hebben het evenement ingericht volgens een inspirerende looproute langs de leukste Trouwexperts gecombineerd met muziek, entertainment en fun!

Deelnemen
Ben je ondernemer in de trouwbranche en wil jij je aansluiten bij ons Trouwexpert Netwerk Nederland? Neem dan contact op met de organisatie. Dat kan door een mail te sturen naar &JOY: info@njoyparty.nl.

Trouwbeurs Online
Wist je dat je 24/7 inspiratie kunt opdoen en non-stop voordelig kunt shoppen via onze Trouwbeurs Online? Het werkt super simpel. Je hoeft je alleen maar the registreren en that’s it. Looking forward to meet you online! https://trouwbeursonline.nl 

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze bruiloften?
Team &JOY is bereikbaar per e-mail: njoyparty072@gmail.com