Trouwbeurzen

Trouwbeurzen

Inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Organisatiebureau Njoy & Party organiseert regelmatig luxe Trouwbeurzen in de regio Alkmaar en omstreken. De exposanten worden zorgvuldig geselecteerd om een mooie mix van trouwleveranciers aan te bieden. Om kwaliteit te kunnen waarborgen selecteert de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar jaarlijks een reeks trouwexperts in Noord-Holland. Bij deze selectie wordt gekeken naar professionaliteit, kwaliteit, eigentijds, referenties, motivatie en standplaats. Daarnaast geven wij nieuwe/startende ondernemers een podium tijdens dit evenement.

Trouwbeurs Alkmaar

Wat in begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar. Trouwbeurs Alkmaar is een thuiswedstrijd voor zo’n 50-60 regionale professionals uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen zo’n veertig regionale ondernemers verzamelen zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Wat in begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar.

Wedding Beach Event

Wedding Beach Event
Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie benieuwd hoe het is om op het strand te feesten en te trouwen? Goed nieuws, dit gratis evenement is speciaal voor jullie! Op zondag 15 april 2018 van 11.00 tot 16.00 uur organiseren Strandpaviljoen Deining en Organisatiebureau Njoy & Party het Wedding Beach Event! Dit unieke evenement wordt gehouden bij strandpaviljoen Deining te Castricum aan Zee in combinatie met de Open Trouwlocatieroute. Een dag boordevol inspiratie om jullie perfecte huwelijksdag te creëren. Jullie trouwdag kan worden afgesloten met een heerlijke overnachting in een super luxe strandhuis, direct naast Deining.

Gratis Meet & Greet
Tijdens deze eerste ontmoeting inventariseren wij uw wensen. Wij denken met u mee, geven u tips en binnen 10 dagen ontvangt u een voorstel op maat.

Prijzen
Organisatiebureau Njoy & Party werkt met een projectprijs.

Landelijk inzetbaar
Organisatiebureau Njoy & Party is landelijk inzetbaar. Wij volgen de laatste trends en zullen ons blijven specialiseren in ons vakgebied. Als u samen met uw gasten kunt genieten tijdens uw feest of event dan is onze missie geslaagd!

Reiskosten
Na 20 km rekenen wij € 0,30 per kilometer.

Contact
Klik hier om een gratis Meet & Greet in te plannen.

Trouwbeurzen 
Organisatiebureau Njoy & Party organiseert regelmatig regionale trouwbeurzen in de kop van Noord-Holland.
Wij bieden de bezoekers volop inspiratie, beurskortingen, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak.

Onze creatieve concepten van ons zijn:
Trouwbeurs Alkmaar ism het AFAS AZ Stadion.
– Trouwbeurs Alkmaar ism de Grote Kerk Alkmaar.
– Trouwbeurs Zwolle, locatie volgt. (nieuw)
– Trouwbeurs Hoorn Hotel ism Hotel van der Valk hoorn
– Wedding Beach Event ism Strandpaviljoen Deining.

Trouwbeurs Alkmaar
Zondag 20 januari 2019 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party de 6e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion. Claim je goodiebag en scoor gauw voordelig je online ticket. Iedereen is van harte welkom!

Trouwbeurs Alkmaar is een thuiswedstrijd voor zo’n 50-60 regionale professionals uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen zo’n veertig regionale ondernemers verzamelen zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Wat in begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar.

Wedding Beach Event
Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie benieuwd hoe het is om op het strand te feesten en te trouwen?
Goed nieuws, dit gratis evenement is speciaal voor jullie!

Waar is het feestje?
Op zondag 15 april 2018 van 11.00 tot 17.00 uur organiseren Strandpaviljoen Deining en Organisatiebureau Njoy & Party het Wedding Beach Event! Dit unieke evenement wordt gehouden bij strandpaviljoen Deining te Castricum aan Zee in combinatie met de Open Trouwlocatieroute. Een dag boordevol inspiratie om jullie perfecte huwelijksdag te creëren. Jullie trouwdag wordt afgesloten met een heerlijke overnachting in een super luxe strandhuis, direct naast Deining.

What’s in it for you…
* Onze Event Manager neemt jullie mee naar een huwelijksdag aan zee bij Deining.
* Jullie krijgen een gratis adviesgesprek van Thessa, de Weddingplanner van Njoy & Party.
* Leuke en toffe leveranciers uit de trouwbranche beantwoorden jullie vragen en geven jullie tips.
* Onder het genot van een BBQ-hapje en drankje kunnen jullie genieten van live muziek.
* Jullie zijn te gast tijdens een real life beach wedding. Het ja-woord wordt om 13.00 & 14.30 uur gegeven
* Er ligt een goodiebag voor jullie klaar en… deze dag is ook nog eens kidsproof!

BESTEL GRATIS VIP TICKETS
Als bruidspaar-to-be mag je dit evenement niet missen! Jullie VIP-tickets liggen al klaar. Je hoeft ze alleen nog te bestellen door een e-mail te sturen naar vip@njoyparty.nl

NJOY YOUR (WEDDING)DAY @DEINING AAN ZEE!

Fotocredits: ASA Foto & Video Team
www.toptrouwlocaties.nl