STYLING

NJOY YOUR STYLING

Het creatieve team van Njoy kunt u inhuren voor de styling van uw huwelijk, uw feest, een evenement, een locatie of een uitvaart. Met een ervaren eventstylist bespreekt u uw wensen. Zij ontwerpt, creëert en realiseert voor elke klant een uniek en persoonlijk stijlplan. Met minimale middelen creëren wij een WAUW-effect.

PERSONAL TWIST

Wij stylen en decoreren feestlocaties, woonkamers, tuinen, huwelijken, ceremonies, verjaardagsfeesten, kraamfeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten, beurzen, evenementen, maar denk ook aan een laatste afscheid of een uitvaart. Daarnaast staan wij open voor alle nieuwe ideeën, sterker nog daar zijn wij gek op. The sky is the limit!

NJOY@WORK

Tijdens deze eerste ontmoeting inventariseren wij uw wensen. Wij denken met u mee, geven u tips en binnen 8-10 dagen ontvangt u een samenwerkingsvoorstel op maat. Organisatiebureau Njoy & Party werkt met een projectprijs zo weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar naar ons werk? Facebookpagina: Njoy Your Styling.

Gratis Meet & Greet
Tijdens deze eerste ontmoeting inventariseren wij uw wensen. Wij denken met u mee, geven u tips en binnen 10 dagen ontvangt u een voorstel op maat.

Prijzen
Organisatiebureau Njoy & Party werkt met een projectprijs.

Landelijk inzetbaar
Organisatiebureau Njoy & Party is landelijk inzetbaar. Wij volgen de laatste trends en zullen ons blijven specialiseren in ons vakgebied. Als u samen met uw gasten kunt genieten tijdens uw feest of event dan is onze missie geslaagd!

Reiskosten
Na 20 km rekenen wij € 0,30 per kilometer.

Contact
Klik hier om een gratis Meet & Greet in te plannen.

Fotocredits: BvE Fotografie