NICE TO MEET YOU!

Even voorstellen…
Mijn naam is Thessa Dudink-Latupeirissa en sinds 2008 ben ik de trotse eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party. Door Njoy & Party te boeken kunt u gebruik maken van een full-service hospitality dienst. De wensen van onze klant zijn het uitgangspunt. Ik luister, geeft tips en eerlijk advies. Met andere woorden… Maximale service en management zoals u dat wenst.

Do it with passion or not at all
U kunt maximaal genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën.


Freelance inzetbaar als

+ Projectmanager
+ Eventmanager
+ Personal Assistent
+ Weddingplanner
+ Ceremoniemeester
+ Producer

Teamwork makes the dream work!
Bij grote projecten werk ik samen met mijn vaste team eventmangers. Wij werken al jaren samen als hecht team. Wij voeren met passie ons werk uit, denken out of the box, managen, creëren en faciliteren elk feest of project. Mijn gedrevenheid, motivatie en enthousiasme is de motor van mijn bedrijf. Daarnaast hebben mijn leveranciers een belangrijke rol tijdens de organisatie van een project. Kortom, wij zijn inmiddels experts in het organiseren van feesten en events. Een themafeest, zakelijk project, een kraamfeest of viert u binnenkort uw jubilea? C’est La Vie en laat het creatieve team van Njoy & Party uw feest van A tot Z organiseren.

Maatwerk
Geen standaardpakketten, maar een uniek feest, project of event speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u samen met uw gasten maximaal genieten van een geslaagde dag. Graag ontmoet ik u tijdens een persoonlijke kennismaking om uw wensen te bespreken.”

NJOY YOUR DAY!
Met feestelijke groet,

Thessa Dudink-Latupeirissa
Owner | Eventspecialist

Eerste Hulp Bij Organisatie
Organisatiebureau Njoy & Party onderscheidt zich door professionaliteit, kwaliteit , onze eigentijdse uitstraling en fun! Een bedrijf waar we onze klanten optimaal bedienen en waar leveranciers graag mee samenwerken. Dit geheel vul ik aan met mijn grote passie; styling en decoratie. Onze klanten zijn tevreden omdat wij meedenken, ontlasten én ontzorgen. Kortom, een bedrijf waar ik erg trots op ben! Wij volgen de laatste trends en zullen ons blijven specialiseren in ons vakgebied. Als u samen met uw gasten kunt genieten tijdens uw feest of event dan is onze missie geslaagd.

NJOY@WORK

Projectmanager 100%
Creatieve sparringpartner 100%
Voordelig inkopen 100%
Strakke planning 100%
Feestelijke styling 100%
Weddingplanner 100%
Business Events 100%
Groot netwerk 100%
Verrassend entertainment 100%
Eventmanager 100%
Hostess Team 100%
Trouwbleshooter 100%
Stressbestendig 100%
Good Vibes 100%