MVO2018-10-05T10:41:27+00:00

MVO

Stichting Domiliana
Organisatiebureau Njoy & Party draagt Stichting Domiliana een warm hart toe. Wij zetten ons belangeloos in voor dit goede doel.  Daarnaast doneren wij een deel van onze omzet aan dit goede doel. Op deze manier geven wij wat terug aan de maatschappij. Stichting Domiliana zet zich in voor de mensen op de Molukken in Indonesië. Met als doel om een bijdrage te leveren aan de sociaal-en maatschappelijke, economische én educatieve ontwikkeling op de Molukken.

Het Ronald Mc Donald Kinderfonds Logo 2015RMKF_payoff
McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen in het land, er voor zorgen dat een ziek kind of een kind met een beperking zich geborgen en veilig voelt door de aanwezigheid van de ouders. Zij bieden wij gezinnen met een ziek of gehandicapt kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. Wij hebben van dichtbij mee gemaakt en weten uit ervaring wat voor mooi initiatief het Ronald Mc Donald kinderfonds is. Daarom doneren wij een deel van onze omzet aan dit goede doel. Op deze manier geven wij wat terug aan de maatschappij.

New York Marathon
Een marathon is de ultieme droom van bijna alle hardlopers. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij. Hardlopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Njoy Your Run for Kika: Marianne Manuhuwa
Marianne en Thessa hebben vroeger bij elkaar op school gezeten in Vught. Zij waren achternichtjes en dikke vriendinnen op de kleuterschool. Zo’n 30 jaar later stapte Marianne in het huwelijksbootje en vroeg zij Thessa als weddingplanner en stylist. Toen Marianne vertelde dat zij de marathon van New York ging lopen wisten wij het meteen. Wij steunen Marianne met haar sportieve en mooie initiatief! Lees hier waarom Marianne de marathon van New York voor KIKA gaat lopen.

Njoy Your Run for Kika: Fleur Witterland logo_KiKaNYMarathon
Fleurinne en Thessa zijn schoonzussen. Samen hebben zij een gemeenschappelijke hobby en dat is hardlopen. Fleur is een jaar geleden begonnen met harloopevents, maar gaat haar grenzen verleggen door de marathon van New York te lopen. Het wordt haar eerste marathon en hoe mooi is het om dit te kunnen koppelen aan een prachtig doel als KiKa. Want kinderen zouden nog niet moeten hoeven  strijden voor hun bestaan en hun kindertijd zou onbezorgd moeten zijn. Lees hier waarom Fleur de marathon van New York loopt voor KIKA.

Succes met de voorbereidingen en veel plezier!